თანამშრომლები · კითხვის დრო 2 წუთი
შეცვალეთ ან წაშალეთ თანამშრომლები
შეცვალეთ ენა და შედით მონაცემებზე ან წაშალეთ თანამშრომლის წვდომა, რომელიც აღარ გამოიყენება.

გახსენი სწორი ადამიანი
აირჩიეთ თანამშრომელი მიმოხილვაში. შეამოწმეთ მომხმარებლის სრული სახელი და მასთან დაკავშირებული ობიექტების სია.
შეცვალეთ დეტალები
დააკონფიგურიროთ სახელი, ელფოსტის მისამართი ან ენა. თუ სახელს შეცვლით, გაითვალისწინეთ აპის სრული მომხმარებლის სახელი.
შეცვალეთ პაროლი შეგნებულად
შეიყვანეთ ახალი პაროლი და იგივე გამეორება, თუ გსურთ მისი შეცვლა. შეამოწმეთ ინფორმაცია შენახვამდე და კონკრეტულად მიაწოდეთ წვდომის მიმდინარე მონაცემები.
ცვლილებების შენახვა
დააჭირეთ ცვლილებების შენახვას. სხვა ელფოსტის გასაგზავნად, გამოიყენეთ ცალკე გაგზავნის ღილაკი მონაცემთა წვდომის გაგზავნის ზონაში.
საჭიროების შემთხვევაში წაშალეთ თანამშრომლები
თუ აღარ გსურთ, რომ ადამიანს ჰქონდეს წვდომა, გამოიყენეთ Delete Employee რედაქტირების ზონაში. შეამოწმეთ სახელი დადასტურების დიალოგში და დაადასტურეთ სასურველი მანძილი.
შეამოწმეთ ღია პასუხისმგებლობები
წინა ფოტო ქვითრები და დავალებები შენახულია როგორც ისტორია. შემდეგ შეამოწმეთ კონკრეტულად ღია სამუშაო და ობიექტური დავალებები და გადაანაწილეთ საჭირო პასუხისმგებლობები.
ხშირად დასმული კითხვები
დაიკარგება თუ არა ყველა ფოტო ქვითარი, თუ თანამშრომელი გაათავისუფლებენ?
არა. არსებული სამუშაოები და ფოტო დოკუმენტები შენარჩუნებულია. თუმცა, გთხოვთ, შეამოწმოთ სამუშაოების შემდგომი დაგეგმვა, რომელიც ჯერ კიდევ ღიაა.