Zaposlenici · 2 minute vremena za čitanje
Odjava mobitela zaposlenika
Podijelite pristup zaposlenika s novim uređajem bez brisanja zaposlenika ili njihovog prethodnog rada.

Identificirajte zaposlenike
Otvorite Employees i pronađite pravu osobu. U pregledu se pored zaposlenika nalazi tipka Odjavi mobitel.
Dogovorite promjene uređaja
Omogućen pristup mobitelom. Ako se uređaj izgubi, zamijeni ili više nije dostupan, staro vezanje mora se otpustiti.
Odjavi mobilni telefon
Pritisnite gumb za relevantnog zaposlenika. Ista je funkcija također dostupna u području za uređivanje pod pristupom putem mobilnog telefona.
Očitaj potvrdu
Pričekajte poruku da je telefon odjavljen. A disabled button may mean that no phone is currently linked.
Registrirajte novi mobitel
Neka se zaposlenik prijavi na novi uređaj sa svojim pristupnim podacima. Tek nakon uspješne registracije račun će biti ponovno povezan s mobilnim telefonom.
Zabilježite spremljene pristupe
Nakon administrativne odjave, stara spremljena prijava ne može se jednostavno nastaviti koristiti. Pristup se mora ponovno registrirati s valjanim pristupnim podacima.
Često postavljana pitanja
Aplikacija javlja da je račun već u upotrebi. Što pomaže?
Prvo provjerite da li je pristup još uvijek vezan za neki drugi mobitel. Oslobodite točno ovaj račun zaposlenika putem Odjava s mobilnog telefona.