Çalışanlar · 2 dakika okuma süresi
Bir çalışanın cep telefonunun kaydını silme
Çalışanı veya önceki çalışmalarını silmeden çalışan erişimini yeni bir cihazla paylaşın.

Çalışanları tanımlayın
Çalışanları açın ve doğru kişiyi bulun. Genel bakışta çalışanın yanında bir Cep telefonu kaydını sil düğmesi bulunur.
Cihaz değişikliklerini düzenleyin
Cep telefonu ile erişim sağlanmaktadır. Bir cihazın kaybolması, değiştirilmesi veya artık mevcut olmaması durumunda eski bağlamanın kaldırılması gerekir.
Cep telefonunun kaydını sil'e tıklayın
İlgili çalışanın butonuna basın. Aynı işlev cep telefonu erişimi altındaki düzenleme alanında da mevcuttur.
Onayı oku
Telefonun kaydı silindi mesajını bekleyin. Devre dışı bırakılmış bir düğme, şu anda hiçbir telefonun bağlı olmadığı anlamına gelebilir.
Yeni cep telefonunu kaydedin
Çalışanın yeni cihazda erişim verileriyle oturum açmasını sağlayın. Ancak başarılı kayıttan sonra hesap cep telefonuna yeniden bağlanacaktır.
Kaydedilen erişimleri not edin
Yönetici oturumu kapatıldıktan sonra, eski kayıtlı oturum açma bilgileri kullanılmaya devam edilemez. Erişim, geçerli erişim verileriyle yeniden kaydedilmelidir.
Sıkça sorulan sorular
Uygulama, hesabın zaten kullanımda olduğunu bildiriyor. Ne yardımcı olur?
Öncelikle erişimin hala başka bir cep telefonuna bağlı olup olmadığını kontrol edin. Cep telefonunuzdan çıkış yaparak tam olarak bu çalışan hesabını serbest bırakın.