Binalar ve Müşteriler · 2 dakika okuma süresi

Binaları silin ve geri yükleyin

Öncelikle çöp kutusunda artık ihtiyaç duyulmayan binaları kaldırın ve yanlışlıkla kaldırılan girişleri geri yükleyin.

Binaları silin ve geri yükleyin: Örnek verilerle müşteri portalında veya çalışan uygulamasında görüntüleyin
Örnek görünüm · Büyütmek için görsele tıklayın.Ekran görüntüleri Almanca örnek arayüzü gösterir. Açıklamalar seçtiğiniz dilde sunulmaktadır.
01

Binayı açıkça kontrol edin

Binayı arayın ve unvanı, müşteriyi ve çalışanı kontrol edin. Benzer isimli yerler için doğru olanı seçmeye özellikle dikkat edin.

02

Çöp Kutusuna Taşı

Binanın silme düğmesini kullanın ve beliren iletişim kutusunu onaylayın. Bina başlangıçta arşivlenir ve normal çalışma listelerinden gizlenir.

03

Çöp kutusunu aç

Üstteki bina genel görünümünde Çöp Kutusu'na tıklayın. Düğmenin üzerindeki sayı, orada kaç binanın bulunduğunu gösterir.

04

Binayı geri yükle

Söz konusu giriş için Geri Yükle'yi seçin. Ardından binayı ve müşteri atamasını, mevcut görevleri ve harita konumunu kontrol edin.

05

Turu ve tekrarları kontrol edin

Geri yüklenen bir öğe, kadrolarda ve kış turlarında yeniden ortaya çıkabilir. Restorasyondan sonra hangi çalışmanın hala anlamlı olduğunu ve teslim tarihinin geldiğini kontrol edin.

06

Yalnızca bilinçli olarak kalıcı olarak sil

Yalnızca, görüntülenen girişi gerçekten kalıcı olarak kaldırmak istiyorsanız, kalıcı olarak silme seçeneğini kullanın. Onayı dikkatlice okuyun; Bu eylem normal Geri Dönüşüm Kutusu geri yüklemesi değildir.

Sıkça sorulan sorular

Silinen öğeyi neden aramada bulamıyorum?

Normal arama aktif binaları gösterir. Arşivlenmiş girişleri bulmak için Çöp Kutusunu açın.

Başa dön ↑

Ne yapmak istersin?