Çalışanlar · 2 dakika okuma süresi

Çalışanları düzenleyin veya kaldırın

Dili değiştirin ve verilere erişin veya artık kullanılmayan bir çalışan erişimini kaldırın.

Çalışanları düzenleyin veya kaldırın: Müşteri portalında veya örnek verilerle çalışan uygulamasında görüntüleyin
Örnek görünüm · Büyütmek için görsele tıklayın.Ekran görüntüleri Almanca örnek arayüzü gösterir. Açıklamalar seçtiğiniz dilde sunulmaktadır.
01

Doğru kişiyi açın

Genel bakışta çalışanı seçin. Kullanıcı adının tamamını ve ilişkili binaların listesini kontrol edin.

02

Ayrıntıları değiştir

Adı, e-posta adresini veya dili özelleştirin. Adı değiştirirseniz uygulamanın tam kullanıcı adını not edin.

03

Şifreyi bilinçli olarak değiştirin

Yeni bir şifre girin ve değiştirmek istiyorsanız aynı tekrarı yapın. Kaydetmeden önce bilgileri kontrol edin ve mevcut erişim verilerini özel olarak sağlayın.

04

Değişiklikleri kaydet

Değişiklikleri Kaydet'e tıklayın. Başka bir e-posta göndermek için Erişim verilerini gönder alanındaki ayrı Gönder düğmesini kullanın.

05

Gerekirse çalışanları silin

Kişinin artık erişim sahibi olmasını istemiyorsanız düzenleme alanında Çalışanı Sil seçeneğini kullanın. Onay iletişim kutusundaki adı kontrol edin ve istediğiniz mesafeyi onaylayın.

06

Açık sorumlulukları kontrol edin

Önceki fotoğraf makbuzları ve işler geçmiş olarak saklanır. Daha sonra özellikle açık işleri ve bina atamalarını kontrol edin ve gerekli sorumlulukları yeniden atayın.

Sıkça sorulan sorular

Çalışan işten çıkarılırsa tüm fotoğraflı faturalar kaybolur mu?

Hayır. Mevcut işler ve fotoğraflı belgeler korunur. Ancak, lütfen hala açık olan işin ilerideki planlamasını kontrol edin.

Başa dön ↑

Ne yapmak istersin?