Zaposleni · 2 minuta vremena za čitanje
Odjavite mobilni telefon zaposlenog
Podijelite pristup zaposlenika s novim uređajem bez brisanja zaposlenika ili njihovog prethodnog rada.

Identifikujte zaposlene
Otvorite Employees i pronađite pravu osobu. U pregledu se nalazi dugme Odjava mobilnog telefona pored zaposlenog.
Uredite promjene uređaja
Pristup je omogućen za mobilni telefon. Ako je uređaj izgubljen, zamijenjen ili više nije dostupan, stari uvez se mora osloboditi.
Odjavite mobilni telefon
Pritisnite dugme za relevantnog zaposlenog. Ista funkcija je također dostupna u području za uređivanje pod pristupom mobilnom telefonu.
Pročitajte potvrdu
Sačekajte poruku da je telefon odjavljen. Onemogućeno dugme može značiti da nijedan telefon trenutno nije povezan.
Registrujte novi mobilni telefon
Neka se zaposlenik prijavi na novi uređaj sa svojim pristupnim podacima. Tek nakon uspješne registracije nalog će biti ponovo povezan sa mobilnim telefonom.
Napomena sačuvane pristupe
Nakon administrativne odjave, stara sačuvana prijava ne može jednostavno nastaviti da se koristi. Pristup se mora ponovo registrovati sa važećim pristupnim podacima.
Često postavljana pitanja
Aplikacija javlja da je račun već u upotrebi. Šta pomaže?
Prvo provjerite da li je pristup još uvijek vezan za drugi mobilni telefon. Otpustite upravo ovaj račun zaposlenika putem Odjavite se sa svog mobilnog telefona.