Zaposleni · 2 minuta vremena za čitanje
Uredite ili uklonite zaposlene
Promijenite jezik i pristupne podatke ili uklonite pristup zaposlenika koji se više ne koristi.

Otvorite pravu osobu
Odaberite zaposlenog u pregledu. Provjerite puno korisničko ime i popis pridruženih objekata.
Promjena detalja
Prilagodite ime, adresu e-pošte ili jezik. Ako promijenite ime, zabilježite rezultirajuće puno korisničko ime za aplikaciju.
Promijenite lozinku svjesno
Unesite novu lozinku i isto ponavljanje ako je želite promijeniti. Provjerite informacije prije spremanja i posebno navedite trenutne pristupne podatke.
Sačuvaj promjene
Kliknite na Sačuvaj promjene. Da pošaljete drugu e-poštu, koristite posebno dugme Pošalji u oblasti Pošalji pristupne podatke.
Izbrišite zaposlene ako je potrebno
Ako više ne želite da ta osoba ima pristup, koristite Delete Employee u području za uređivanje. Provjerite ime u dijalogu za potvrdu i potvrdite željenu udaljenost.
Provjerite otvorene odgovornosti
Prethodni foto računi i poslovi se čuvaju kao istorija. Zatim provjerite posebno otvorene poslove i zadatke i prerasporedite potrebne odgovornosti.
Često postavljana pitanja
Da li će svi foto računi biti izgubljeni ako se zaposlenik udalji?
Ne. Postojeći poslovi i foto dokumenti se zadržavaju. Ipak, provjerite dalje planiranje radova koje je još uvijek otvoreno.