Angajații · 2 minute timp de lectură

Anulați înregistrarea telefonului mobil al unui angajat

Partajați accesul angajaților cu un dispozitiv nou fără a șterge angajatul sau munca anterioară.

Anulați înregistrarea telefonului mobil al unui angajat: vizualizați în portalul pentru clienți sau în aplicația pentru angajați cu date eșantion
Exemplu · Apăsați pe imagine pentru mărire.Imaginile prezintă interfața demonstrativă în germană. Instrucțiunile sunt disponibile în limba aleasă.
01

Identificați angajații

Deschideți angajați și găsiți persoana potrivită. În prezentarea generală există un buton Deregister telefon mobil lângă angajat.

02

Aranjați modificările dispozitivului

Accesul este asigurat pentru un telefon mobil. Dacă un dispozitiv este pierdut, înlocuit sau nu mai este disponibil, legarea veche trebuie eliberată.

03

Anulați înregistrarea telefonului mobil

Apăsați butonul pentru angajatul respectiv. Aceeași funcție este disponibilă și în zona de editare sub acces telefon mobil.

04

Citiți confirmarea

Așteptați mesajul că telefonul a fost anulat. Un buton dezactivat poate însemna că niciun telefon nu este conectat în prezent.

05

Înregistrați un telefon mobil nou

Cereți angajatului să se conecteze pe noul dispozitiv cu datele de acces. Numai după înregistrarea cu succes, contul va fi reconectat la un telefon mobil.

06

Notați accesările salvate

După o deconectare administrativă, o autentificare veche salvată nu poate continua pur și simplu să fie utilizată. Accesul trebuie înregistrat din nou cu date de acces valide.

Întrebări frecvente

Aplicația raportează că contul este deja în uz. Ce ajută?

Mai întâi verificați dacă accesul este încă legat de un alt telefon mobil. Eliberați exact acest cont de angajat prin Deconectați-vă de pe telefonul mobil.

Înapoi sus ↑

Ce ți-ar plăcea să faci?